Diana Treier
Restoranijuht
Diana kirg toidumaailma vastu on pärit varasest lapsepõlvest, sest toitlustusega on tema perekond tegelenud juba mitu põlvkonda.
Pärast majandusalase kõrghariduse omandamist töötas Diana aastaid reklaami- ja disaini valdkonnas, mille kõrvalt arendas ennast iseseisvalt nii joogikultuuri kui toiduvalmistamise osas. Aastal 2013 läks ta omandama uut haridust – seekord toitlustusvaldkonnas. Lühikese ja intensiivse õppeperioodi jooksul on Diana saanud kogemused nii ehtsas Itaalia restoranis kui ka Michelini tärniga restoranis La Barbacane Prantsusmaal.
Mitmekülgne kogemustepagas ja kirg toidumaailma vastu on pannud Dianat mõistma, et just restoranivaldkond on see, kus ta ennast tõeliselt hästi tunneb ning sellega ka tulevikus seotud olla soovib.
Alates 2015. aasta suvest on Diana restoran Polpo restoranijuht. Tema peamiseks eesmärgiks on Polpo positsiooni kinnistamine Tartu ja Eesti parimate restoranide hulgas.