Armsad sõbrad!
Olete oodatud Bestwine veiniõhtusöögile TARTUS, restoranis Polpo!
7.märts 19.00
5-käiguline naistepäevale pühendatud õhtusöök viib meid rändama Prantsusmaale Loire’i orgu. Veinidest pajatab Saget la Perrière’i veinimaja volitatud esindaja Eestis, Bestwine peasommeljee Juri Brattšik. Veinidega sobiva menüü valmistab Polpo peakokk Karl Pajussaar.
MENÜÜ
Peakoka tervitus – Kalamatsi kitsejuust
Käsitöö oliivibrioche | kollane peet | rukola
“Murano” Cremant de Loire AOC
Esimene eelroog – Graavitud siiafilee
Soovähk | marineeritud sibul | kurk
2016 “Château La Perrière” Muscadet de Sèvre et Maine sur lie AOC
Teine eelroog – Juurselleri velouté
Küpsetatud auster | panko | Gruyère juust
2016 Sancerre AOC
Pearoog – Lamba ristluu steik
Lamba rillette | tüümian | pirn
2015 “Marie de Beauregard” Saumur Champigny AOC
Dessert – Mille-feuille
Astelpaju | füüsal
2016 “M de Mulonniére” Chenin Blanc, Anjou AOC
Õhtusöögi maksumus koos sobitatud veinidega 59 € / inimene
Bestwine’i klubikliendile ja tema ühele kaaslasele 54 € / inimene
Oma osalemissoovist palume teatada hiljemalt 4. märtsiks.
Registreerimine ja lisainfo: rivo.rattus@polpo.ee või telefonil +372 5309 5499.
Õhtusöögi eest saab tasuda arve alusel.
—
MAJUTUS
Kaugemalt tulijatele pakub hotell London**** ka majutust:
7.03–08.03.2019 (1 öö)
Standard kahekohaline tuba – 66 €/öö
Deluxe kahekohaline tuba – 96 €/öö
Sviit kahekohaline tuba – 136 €/öö
Hind sisaldab rikkalikku hommikusööki.
Broneerimine london@tartuhotels.ee märksõnaga “Veiniõhtusöök”.